10 motive pentru care să te înscrii în proiectul StartupAIR

10 motive pentru care să te înscrii în proiectul StartupAIR

Știm că la începutul călătoriei tale în lumea antreprenoriatului anumite lucruri pot părea înspăimântăroare sau, pur și simplu, „prea mult de digerat”. De aceea e bine să ai în preajmă pe cineva care să te ghideze, să îți ofere răspunsuri la întrebările (multe) pe care le poți avea, să îți dea lămuriri atunci când ajungi la răscruce de drumuri în privința unor decizii mici sau mari despre afacerea ta.

 

Echipa StartupAIR s-a format, în primul rând, dine oameni dedicați ție, viitorule antreprenor. Sunt oameni care au experiență vastă în antreprenoriat, project management, people management și, mai ales, în a transforma ideile în realitate, respectiv în rezultate. Te invităm să ne cunoști prin ceea ce îți oferim, înainte de toate.

 

 

1. Vei fi sprijinit de traineri cu experiență să îți elaborezi propriul plan de afaceri

 

Trainerii pe care i-am ales să ne reprezinte în acest proiect sunt oameni extrem de pasionați de lumea business-ului, dar mai ales de oameni și de potențialul lor creativ. Sunt oameni care investesc în oameni.

 

 

2. Posibilitatea de a obține o diplomă acreditată de formare în competențe antreprenoriale

 

Programul de educație antreprenorială pe care l-am dezvoltat în cadrul proiectului este creat special pentru tine, astfel încât să obții cele mai relevante și aplicabile informații despre viitoarea ta afacere.

În cadrul cursului de dezvoltare a competențelor antreprenoriale – parte din program – vei afla ce înseamnă să îți deschizi o afacere, ce aspecte legale, contabile trebuie să ai în vedere, vei învăța care e cea mai bună metodă de a-ți pune ideea de afacere în aplicare, care e cea mai bună strategie de promovare și multe altele.

La finalul celor 60 de ore de curs incluse în program vei putea obține un certificat de competențe antreprenoriale, recunoscut internațional, pe spațiul UE.

 

 

3. Vei participa la seminarii şi conferinţe pe teme de interes cu specialiști și oameni de afaceri

 

Ca parte din programul de educație antreprenorială, ne dorim să îți oferim posibilitatea de a învăța constant despre mediul de business, așadar vei avea oportunitatea de a participa la diverse seminarii cu teme specifice, respectiv la conferințe cu ateliere dedicate anumitor subiecte relevante pentru o afacere modernă.

 

 

4. Participarea la stagii de practică în firme de profil

 

Învață din experiența altora! Stagiile de practică sunt dedicate celor 60 de persoane care vor fi alese în urma concursului de planuri de afaceri. Stagiul tău presupune, practic, „alipirea” ta, pentru o scurtă perioadă de timp, la o companie care activează în același domeniu ca viitoarea ta afacere, unde vei avea un mentor care te va învăța despre diferite aspecte specifice domeniului. Vom avea grijă să alegem o companie de la care să ai ce să înveți 🙂

 

 

5. Sprijin personalizat pentru deschiderea afacerii tale

 

Mai ales în primele „5 minute” ale procesului de înființare a afacerii, este foarte util să ai pe cineva alături, care să te ajute să pregătești toată documentația necesară înființării, să te ghideze la fiecare pas pe care trebuie să îl parcurgi. Noi vom fi în continuare lângă tine 🙂

 

6. Finanțarea celor mai bune 60 planuri de afaceri în cadrul unui concurs – Mai multe locuri, mai multe șanse

 

 

Când am scris acest proiect, am decis să oferim mai multe locuri – astfel mai multe șanse – persoanelor care sunt interesate de a-și pune ideile creative în acțiune. Așadar, StartupAIR va finanța un total de 60 de afaceri, din toate cele 6 județe ale regiunii Nord-Vest.

 

 

7. Înscrierea în Clubul AIR4Startups

 

Clubul AIR4Startups este o formă de a te aduce alături de ceilalți 59 de viitori antreprenori, unde să faceți schimb de idei și experiențe, unde vei avea acces la informații utile și sfaturi din partea specialiștilor, care să te ajute în business-ul tău.

 

 

8. Aproximativ 33.300 Euro pentru fiecare plan de afaceri (148.600,00 lei)

 

Să îți începi drumul de antreprenor cu aprox. 33.300 euro? Sunt oameni de afaceri au pornit cu mult mai puțin și gustă din fructul succesului 🙂 Este o oportunitate extraordinară pentru ideea ta, care este acum pregătită să devină realitate.

 

 

9. Consultanță personalizată pentru afacerea ta

 

Este esențial, și din punctul nostru de vedere, să îți oferim cele mai bune servicii de consultanță și să ne asigurăm că, împreună cu tine, croim cel mai bun drum pentru dezvoltarea afacerii tale.

 

 

10. Posibilitatea de a deveni membru al platformei AIR4Europe pentru promovarea afacerii, interacțiuni cu alți antreprenori, participare la evenimente

 

AIR4Europe poate fi rampa de lansare și promovare a business-ului tău, fiind o platformă online cu o bază de membri largă, formată din oameni de afaceri, alți novici în antreprenoriat.

 

Te invităm, așadar, la o discuție cu noi, în care să ne cunoaștem și să aflăm cum putem să îți transformăm pasiunea în business 🙂

 

Dacă nu te-ai înscris încă, o poți face aici.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne aici.

 

 

Next PostAnunţ de demarare a concursului de planuri de afaceri