Am finalizat înscrierile în cadrul proiectului Start Up AIR

START UP AIR – Antreprenoriat Inovativ în regiunea Nord-Vest

 

Administratorul schemei de antreprenoriat Asociaţia Inceptus România, împreună cu Partenerii săi, Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, SC FIATEST SRL şi Patronatul Tinerilor Întreprinzători Cluj, anunță finalizarea înscrierilor în cadrul proiectului.

Ca atare, în intervalul ianuarie – septembrie 2018, peste 450 de persoane din județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Satu-Mare, Maramureș, Sălaj și Bihor s-au înscris în proiect și au beneficiat de informare și conștientizare cu privire la programul de formare antreprenorială și posibilitatea de a concura cu o idee de afaceri non-agricolă în mediul urban pentru a obține finanțarea de 148.600 lei.

Din persoanele înscrise în proiect, peste 430 au participat la cursurile de competențe antreprenoriale care au avut loc în toate cele 6 județe din Regiunea Nord-Vest, peste 85% dintre aceștia obținând o diplomă de absolvire certificată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

 

Pe lângă cursuri, participanții au avut ocazia să își consolideze cunoștințele în domeniul inovării sociale și tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) în cadrul seminariilor derulate pe parcursul programului de formare antreprenorială în toată regiunea Nord Vest. De asemenea, participanții în proiect s-au bucurat de șansa de a-și prezenta propriile idei de afaceri și de a primi feedback în cadrul unor târguri de prototipuri, organizate cu prilejul atelierelor de inovare socială – INOVA Talks – și cu prilejul atelierelor dedicate includerii componentei de tehnologie a informației – TIC Talks.

 

Vă felicităm pe toți cei care ați luat decizia să vă înscrieți în proiect, să faceți primii pași pentru validarea ideii voastre de afacere și sperăm ca această decizie să reprezinte doar începutul strategiei voastre de a vă lansa pe piață.

Previous PostCalendar concurs selecție a planurilor de afaceri
Next PostLista cu rezultatele etapei de evaluare tehnico-financiară în cadrul proiectului START UP AIR – Antreprenoriat Inovativ în Regiunea Nord Vest (ID 103955)