Camera de Comerț și Industrie BN lansează în 10 mai prima sesiune de depuneri a planurilor de afaceri pentru concurs

Camera de Comerț și Industrie BN lansează în 10 mai prima sesiune de depuneri a planurilor de afaceri pentru concurs

Administratorul schemei de antreprenoriat CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE BISTRIȚA-NĂSĂUD anunță deschiderea sesiunii nr.1 pentru depunerea Planurilor de afaceri în cadrul concursului de planuri de afaceri organizat în proiectul ”START UP AIR – Antreprenoriat Inovativ în regiunea Nord-Vest” (ID 103955).

Sesiunea nr. 1 este deschisă pentru absolvenții programului de formare în competențe antreprenoriale – SERIA nr.1 – desfășurat la Bistrița de către partenerul Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN) în perioada 22.03.2018-25.04.2018.

 

Perioada de depunere începe în 10.05.2018 ora 12:00.

Termenul limită de depunere: 24.05.2018 ora 16:00

 

Dosarul de concurs se va transmite la sediul Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN) din Bistrița, str. Petre Ispirescu Nr. 15A, jud. Bistrita-Nasaud.

Pentru mai multe detalii legate de concurs și modalitatea de depunere a dosarului, vă rugăm să consultați Metodologia de concurs și anexele aferente de la secțiunea Resursehttps://www.startupair.ro/resurse/ sau să ne contactați la adresa de email startupairbn@gmail.com

Previous PostDin 11 mai, Inceptus România deschide cea de-a doua sesiune de depuneri a planurilor de afaceri pentru concurs
Next PostPTIC lansează prima sesiune de depunere a planurilor de afaceri pentru concurs