CCIBN lansează sesiunea 6 de depunere a planurilor de afaceri pentru concurs

CCIBN lansează sesiunea 6 de depunere a planurilor de afaceri pentru concurs

Administratorul schemei de antreprenoriat CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE BISTRIȚA-NĂSĂUD anunță deschiderea sesiunii nr.6 pentru depunerea Planurilor de afaceri în cadrul concursului de planuri de afaceri organizat în proiectul ”START UP AIR – Antreprenoriat Inovativ în regiunea Nord-Vest” (ID 103955).

Sesiunea nr. 6 este deschisă pentru

1)      absolvenții programului de formare în competențe antreprenoriale – SERIA nr.6 – desfășurat la Bistrița de către partenerul Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN) în perioada 06.07.2018-30.07.2018.

2)      participanților înscriși în grupul țintă al proiectului care au absolvit anterior un program de formare antreprenorială de minim 40 de ore și care s-au înscris în proiect cu minim 30 de zile înainte de lansarea sesiunii

 

Perioada de depunere începe în 08.08.2018 ora 1200.

Termenul limită de depunere22.08.2018 ora 1600

Dosarul de concurs se va transmite la sediul Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN) din Bistrița, str. Petre Ispirescu Nr. 15A, jud. Bistrita-Nasaud.

Pentru mai multe detalii legate de concurs și modalitatea de depunere a dosarului, vă rugăm să consultați Metodologia de concurs și anexele aferente de la secțiunea Resurse – https://www.startupair.ro/resurse/ sau să ne contactați la adresa de email startupairbn@gmail.com

Previous PostPTIC lansează sesiunea 4 de depunere a planurilor de afaceri pentru concurs
Next PostFiatest deschide a 5-a sesiune de depunere a planurilor de afaceri pentru concurs