Cine sunt trainerii?

Florin Șomodi

Trainer Antreprenoriat

Inceptus România

Fondator al agenției de consultanță în planificare strategică și vânzări Sales Squad. Este business coach și trainer cu o experiență de peste 12 ani în domeniul vânzărilor, antreprenoriatului și consultanței de business.

A susținut prin training și coaching peste 300 de antreprenori în proiecte proprii sau derulate de Junior Chamber International (JCI). De asemenea, Florin are o experiență de peste 5 ani în managementul de proiecte derulate cu sau fără finanțare nerambursabilă, proiecte a căror valoare cumulată depășește 500.000 de euro.

Bogdan Diaconu

Trainer Antreprenoriat

Inceptus România

Bogdan crede în puterea de schimbare a antreprenoriatului social. Este cofondator al D’Imago, oferind consultanță și traininguri de etică și responsabilitate socială. Timp de peste 10 ani a predat la Academia de Științe Economice din București și la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj.

S-a implicat în crearea de întreprinderi sociale și definirea de standarde ocupaționale în antreprenoriatul social și managementul responsabilității sociale. Promovează aceste domenii scriind și traducând, iar pentru articolele sale a primit premiul „Tânărul jurnalist al anului 2006 – Realitate internă”, acordat de către Freedom House Romania

mihaela-moga-1

Mihaela Moga

Trainer Inovare Socială

Inceptus România

Mihaela este co-fondatoare D’Imago, o organizație născută în 2014 din dorința de a sprijini inițiativele aflate la început de drum, oferind celor cu viziune, antreprenorilor, soluții prin care să evolueze, cu bună știință, ducând munca și business-ul la un alt nivel, acela al cărui scop major este să sporească bunăstarea a cât mai multor oameni: proiectarea business-urilor sociale, strategii de comunicare autentică și coerentă a culturii organizaționale și a identității de brand, dezvoltare produse și servicii în spiritul unei economii de tip win-win.

Macarie poza 3

Felicia Macarie

Trainer Antreprenoriat

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud

Profesor universitar, doctor în economie, formator în domeniul antreprenoriatului, al resurselor umane şi al auditului intern, cu o vastă experienţă în industria cărţii, autoare a numeroase cărţi, articole şi studii ştiinţifice în economie, management şi egalitate de şanse.

poza.emilia

Emilia Morariu

Trainer Antreprenoriat

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud

Inginer chimist, cu inclinații spre cercetare.
După 1989, industria chimică a suferit o cădere, așadar, de-a lungul carierei sale profesionale, Emilia a explorat și alte arii de activitate, de la marketing și mangement, la antreprenoriat, în industrii diferite – de la energie regenerabilă la bijuterii handmade.

Emilia deține o microîntreprindere, care funcționează de peste 10 ani, pe care îl numește „incubatorul de afaceri” unde testează noul și schimbarea!
Iubește oamenii, îi place să comunice, să entuziasmeze și să ajute.
Predă cursuri vii, dinamice, constant interactive, în care oamenii reușesc să-și depășească granițele impuse de limitările educative și sociale.

gina-tamas

Gina Tamaș

Trainer Antreprenoriat

Patronatul Tinerilor Intreprinzători Cluj

Gina este  antreprenor și consultant în management într-o firma care îmbină cercetarea științifică și inovarea în dezvoltarea ideilor de afaceri (Research Development Innovation Partners). Pe parcursul ultimilor ani a acumulat experiență în asistarea antreprenorilor în etapele de transpunere și fructificare a ideilor de afaceri în acțiuni concrete prin identificarea surselor de finanțare potrivite.

De profesie economist, cu studii în cercetare, formare, manager de proiect sau antreprenoriat și inovare, încearcă să stimuleze creativitatea celor care vor să se lanseze în lumea antreprenorilor.

Laviniu-chis

Laviniu Chiș

Trainer Antreprenoriat

Patronatul Tinerilor Întreprinzători Cluj

Laviniu este fondator, asociat și gânditor strategic în mai multe companii private și non-guvernamentale. Are o experiența de 11 ani în domeniul consultanței pentru managementul afacerilor, 8 ani în domeniul facilitării și formării profesionale și 5 ani în domeniul accesării finanțărilor nerambursabile și private. Laviniu a ajutat peste 200 de start-up-uri să își dezvolte activitatea, să ia cele mai bune decizi strategice și să accese finanțări publice sau private.