CONSILIERE, CONSULTANȚĂ ȘI MENTORAT

O parte importantă a proiectului StartupAIR este aceea prin care oferim celor 60 de persoane (care au trecut mai departe de concursul planurilor de afaceri) o serie de servicii integrate de consiliere, consultanță, mentorat și sprijin în vederea înființării și demarării business-ului, inclusiv finanțarea sub formă de subvenție, în cadrul schemei de minimis.

Odată finalizată selecția celor 60 de business-uri câștigătoare, va fi fondat un grup dedicat viitorilor antreprenori ai proiectului – Clubul AIR4Startups.

Serviciile de consiliere, consultanță și mentorat sunt personalizate în funcție de fiecare tipologie de business, incluzând sesiuni individuale, prin care sprijinim fiecare dintre cele 60 de persoane să își pună pe roate noul business.

De asemenea, vom organiza 5 sesiuni de consiliere și consultanță de grup, de tip Mastermind, precum și alte 5 seminarii dedicate unor teme speciale, cum ar fi economia circulară, TIC și inovarea socială, și cum pot fi integrate acestea în activitatea fiecărui business.