Dăm startul conferințelor TIC Talks, dedicate viitorilor antreprenori StartupAIR

Dăm startul conferințelor TIC Talks, dedicate viitorilor antreprenori StartupAIR

Ştim cât de greu e să porneşti la drum de unul singur, câte situaţii neprevăzute întâlneşti şi câte lucruri sunt de pus la punct atunci când porneşti o afacere. De aceea, organizăm Tic Talks special pentru tine.

TIC Talks este un concept de eveniment gândit să aducă împreună antreprenori din Cluj, pentru a discuta cu specialişti cu experienţă în domeniu dar şi cu colegi aflaţi la început de drum. Evenimentul face parte din proiectul Start Up Air – Antreprenoriat inovativ în regiunea Nord-Vest (SMIS 103955) finanţat prin POCU 2014-2020.

Despre ce este vorba?

Un concept care integrează 5 prezentări ale unor modele de afaceri focusate pe tehnologie, care vă pot sprijini în dezvoltarea firmei voastre; networking și o zonă expozițională. Participarea este gratuită şi te încurajăm să vii însoţit de un prieten care îşi doreşte să devină antreprenor, sau vrea să ne cunoască şi să se înscrie în proiectul Start Up Air. În partea de networking asigurăm drink-uri şi gustări. Fiecare participant va primi un cadou inspirat de tema conferinţei.

Când?

În 20 şi 21 iunie (ambele date vor avea aceeaşi speakeri, te poţi înscrie la oricare eveniment e mai potrivit programului tău), la Cluj Hub, de la ora 16.00.  

Speakerii

Valentin Maior – Preşedintele Romanian IT

Misiunea mea este de a contribui la dezvoltarea mediului IT și de business din România.

Ștefan Koritar – CEO kraian collective

kraian collective este o agenţie de design care transformă informația în experiențe pe placul oamenilor. Ne ocupăm de design UX/UI, business design şi transformare digitală.

Louis Doru Havriliuc – Fondator Simbound

Anterprenor în domeniul online, fondator al platformei de simulare Simbound. Louis are ca pasiuni: educaţia, antreprenoriatul şi media creativă. Prin intermediul serviciilor pe care le comercializează, Louis a lucrat cu firme precum: E.on, Vodafone, LIDL, City Grill Group, Eczacibasi Group (Turcia).

Rada Sonea – Business Development Manager

În 2016 Rada s-a alăturat firmei clujene de soft: Life is Hard SA ca Business Development Manager al aplicatiei OKEY.ro. OKEY integrează un set de module: Facturator, Gestiunea Stocurilor, Managementul Clienţilor şi Vânzărilor, Calendar, Manager de Documente, Registru de Corespondenţă.

Sandu Băbăşan – CEO Blugento

Sandu este business developer și CEO Blugento, o soluție de eCommerce de tip SaaS (Software as a Service), dezvoltată pe Magento, platforma de comerț electronic numărul 1 în lume. Simplu, complet și performant, Blugento permite clienților să se concentreze pe ceea ce este important pentru ei – promovarea și creșterea business-ului.

Expoziţia

În Zona de Expoziţie, participanţii pot cunoaşte mai bine brandul tău. Avem pregătite 20 de spaţii de expoziţie pentru fiecare eveniment. Dacă ai deja un prototip de produs, sau chiar un produs pe care te pregătești sa îl comercializezi, scrie-ne la evenimente@ptic.ro şi îţi oferim toate detaliile de care ai nevoie.

Formularul de înscriere îl găseşti aici.

Date de contact: evenimente@ptic.ro; 0755959523

Previous PostFiaTest SRL deschide prima sesiune de depunere a planurilor de afaceri pentru concurs
Next PostCCIBN lansează cea de-a doua sesiune de depuneri a planurilor de afaceri pentru concurs