INOVA TALKS se organizează şi la Bistriţa pentru viitorii antreprenori StartupAIR

INOVA TALKS se organizează şi la Bistriţa pentru viitorii antreprenori StartupAIR

Salutare din nou!

 

Ne bucurăm să te anunțăm că Inova Talks se va organiza în septembrie și la Bistrița!

 

În 19 septembrie 2018, la Restaurant Ozana (Rose Garden), vom găzdui evenimentul INOVA TALKS Bistrița – o conferință dedicată inovării sociale în mediul business – la care ne-ar face o mare plăcere să te avem alături! Evenimentul este organizat de Asociația Inceptus România în cadrul proiectului START UP AIR!

 

Ce este INOVA TALKS?
Un eveniment de networking, workshop și testare de prototip. O întâlnire dedicată viitorilor antreprenori din proiectul StartupAIR, unde vom discuta despre antreprenoriat, sustenabilitate în afaceri, responsabilitate socială și nu numai. Îți oferim un spațiu în care ai posibilitatea să vorbești despre afacerea ta, să-ți prezinți produsele și să îți găsești potențiali clienți sau parteneri.

 

Ai produse sau servicii pe care vrei să le prezinți?

Am pregătit spatii de expoziție pentru tine. Dacă ai deja un prototip de produs/serviciu sau chiar un produs pe care te pregătești să îl comercializezi, contactează-ne la startupair.biz@gmail.com şi îţi oferim susținerea de care ai nevoie pentru amenajarea standului tău.

Vino cu afacerea ta alături de noi!

 

Când și unde ne vedem?
Data: 19.09.2018 (de la 16.30 la 20.30)
Locația: Hotel Ozana, Calea Moldovei, nr. 17, Bistriţa, jud. Bistriţa-Năsăud

 

Te așteptăm la INOVA TALKS!

 

Important: Evenimentul este dedicat EXCLUSIV persoanelor înscrise în proiectul Start Up AIR – Antreprenoriat inovativ în regiunea Nord-Vest (SMIS 103955) finanţat prin POCU 2014-2020.

Previous PostAnunţ de modificare a Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului de planuri de afaceri Revizia 1 – august 2018
Next PostAnunţ demarare concurs planuri de afaceri – Sesiunea Nr. 6