#JurnalDeCarantină/Episodul 2 – Despre artă, în izolare

#JurnalDeCarantină/Episodul 2 – Despre artă, în izolare

Chiar dacă lucrăm de acasă, parcă tot am avut mai mult timp, așa-i? Am căutat cu toții să umplem orele în care altădată ne întâlneam cu prietenii sau timpul pe care îl petreceam în trafic.

Simina face parte din echipa de antreprenori ai proiectului Startup AIR și în această perioadă a venit în ajutorul nostru cu idei pentru a ne umple timpul într-un mod creativ, care să ne bucure sufletul – cu pictură.

Deși a afectat-o destul de mult această stare de urgență pentru că nu a mai putut să organizeze ședințele de terapie prin artă cu clienții ei, nu s-a lăsat descurajată și nu numai că s-a gândit la clienții ei fideli, dar s-a gândit și la cum ar putea fructifica această perioadă pentru a ajunge la clienți noi, pasionați de pictură sau care pur și simplu se simt mai creativi, iar timpul le permite să se exprime pe o pânză, cu pensula.

Așadar, după probabil câteva zile lungi și câteva nopți albe, a investit pentru a putea finaliza kit-uri personalizate de pictură. A pus la dispoziția publicului larg aceste kit-uri, iar pentru clienții fideli a achiziționat din subvenția de minimis aparatura prin care să poată fi alături de ei, online. Spre exemplu, dacă inițial aparatul foto era destinat imortalizării momentelor de la ateliere, acum a venit în ajutorul Siminei pentru a putea realiza tutoriale pentru clienți prin care să explice arta utilizării pensulelor și acuarelelor – pozele mai au puțin de așteptat.

Cu o atitudine pozitivă, Simina aduce liniște prin culoare, iar variantele online de a fi alături de clienți au ajutat-o foarte mult să facă afacerea să funcționeze în continuare, chiar și într-o perioadă de criză. Pasiunea ei pentru pictură și stare de bine a fost permanent transmisă și în online, cu ajutorul echipei pe care a format-o în jurul startup-ului ei.

Oportunitatea de a încerca lucruri noi, de a regăsi puțină culoare în această perioadă de criză în care pare să fie totul gri, este așadar, la un click distanță. Mai multe găsiți pe pagina de facebook sau instagram a Siminei:

 

 

 

Previous Post#JurnalDeCarantină/Episodul 1 – POUF.uri în carantină (obiecte funcționale, distractive și confortabile)
Next Post#JurnalDeCarantină/Episodul 3 – Catrinel S.tudio, parte din echipa viziere.ro