#JurnalDeCarantină/Episodul 3 – Catrinel S.tudio, parte din echipa viziere.ro

#JurnalDeCarantină/Episodul 3 – Catrinel S.tudio, parte din echipa viziere.ro

Avem în comunitatea de antreprenori finanțați numeroși artiști, care au reușit cu ajutorul finanțării să materializeze într-o mai mare măsură creativitatea lor și să o aducă în atenția publicului care se află în permanentă căutare de nou și de inovație. Între acești artiști din comunitatea noastră, se află și Catrinel, o tânără ambițioasă, determinată, care știe exact ce își dorește, remarcându-se nu doar prin obiectele de artă pe care le produce ci și prin personalitatea sa, perfectă pentru a duce la bun sfârșit ideile sale antreprenoriale.

Catrinel deține un studio de producție obiecte de artă, iar în prezent se concentrează pe producția de obiecte de artă funcționale. Are în producție lămpi minunate, foarte ingenioase și creative ca funcționalitate, cu care s-a mândrit la numeroase târguri de profil până acum. Succesul ei este aplaudat și recunoscut chiar și în străinătate. Inspirată fiind de natură, culoare, efecte și dinamica a tot ce ne înconjoară, ea a reușit să creeze colecții de obiecte dintre cele mai inedite. Morfoza este ultima colecție, fiind o colecție de lămpi versatile a căror funcționalitate se bazează pe întreg spectrul de lumini, generând efecte pline de culoare cu diverse materiale – pe care nici nu v-ați fi gândit că le-ați putea utiliza pentru a produce un efect „wow” asupra privitorului, așa cum s-a întâmplat la prima vizită de monitorizare, la vederea unei astfel de lămpi în funcțiune.

La fel ca mulți antreprenori care dispun de echipamente specifice, Catrinel a contribuit la proiecte care au sprijinit în lunile acestea categoriile vulnerabile. Vorbim așadar, despre o contribuție concretă în acest caz, pentru personalul medical. Prin proiectul amplu și foarte bine cunoscut deja, viziere.ro, Catrinel a pus în funcțiune echipamentele din atelierul ei pentru a ajuta la producție de viziere pentru personalul din spitalele clujene.

Chiar dacă ulterior activității voluntare Catrinel a fost nevoită să suspende temporar producția de lămpi, suntem siguri că se pregătește temeinic de revenire, cu multe idei creative pe care le puteți urmări pe pagina de Facebook, Instagram și pe website.

 

 

 

 

 

Previous Post#JurnalDeCarantină/Episodul 2 – Despre artă, în izolare
Next Post#JurnalDeCarantina: Beer Wall