# Jurnal de Carantina: POS Mobil: carantina contactless

# Jurnal de Carantina: POS Mobil: carantina contactless

Dacă ești medic care se deplasează acasă la pacienți, instalator care lucrează pe bază de intervenție, taximetrist, livrator, dacă închiriezi bunuri, ești administrator de bloc sau orice alt profesionist interesat să încaseze plăți cu cardul, instant….. ai nimerit la fix!

Așa cum bine știți operațiunile simple de plată, pe lângă faptul că asigură încrederea părților implicate, încurajează totodată clienții să achiziționeze servicii sau produse. Cu experiență acumulată în managementul unei multinaționale Marius Selegean a decis să-și pună cunoștințele acumulate sub o singură umbrelă, cea a POSMobil.ro.

Firma oferă o soluție extrem de simplă și de eficientă pentru plata directă, oriunde, a contravalorii serviciilor sau produselor pe care le-ați furnizat sau solicitat, prin intermediul unui echipament numit POS mobil. Soluția POSMobil.ro este folosită cu succes în perioada restricțiilor sanitare deoarece prin intermediul acesteia se asigură condițiile optime pentru distanțarea socială în procesul de efectuare a plăților. Afacerea lui Marius trece în această perioadă la etapa adoptării tehnologiei POSMobil.ro de către firmele și profesioniștii din piața concurențială, care se arată încântați de beneficiile soluției care garantează cel puțin următoarele elemente: mobilitate, siguranță și simplitate în utilizare. Așadar, câteva dintre cele mai importante puncte forte ale sistemului de plată ar fi că:

  • procesul de vânzare devine o afacere în timp real care se poate finaliza oriunde și oricând
  • se folosește conexiunea de date a telefonului mobil în așa fel încât oriunde există semnal se poate încasa
  • dispune de securitate îmbunătățită cu tranzacții criptate, datele nefiind stocate pe telefon sau alte dispozitive
  • se bazează pe tehnologie verde, chitanțele fiind transmise prin e-mail sau prin sms

În plus, orice utilizator beneficiază de:

  • suport la instalare și asistentă tehnică 24/7
  • garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor
  • prelungire garanție terminal până la 2 ani
  • comisioane între 0.7% și 0.9%
  • costuri ascunse 0

Un video demonstrativ pentru activarea POSMobil.ro în câțiva pași explicați simplu de echipa lui Marius. Pentru a afla mai multe despre beneficiile POSMobil.ro pentru dezvoltarea afacerii tale nu ezita să contactezi echipa de vânzări la https://posmobil.ro/

 

Rareș Iancu

expert monitorizare

Previous Post#JurnalDeCarantina: Beer Wall
Next PostANUNȚ RECRUTARE EXPERT MONITORIZARE SUSTENABILITATE FIRME